De batterijen vervangen in Solar Garden Lights

De batterijen vervangen in Solar Garden Lights

De batterijen vervangen in Solar Garden Lights

 

Hoe te beginnen

Wanneer u uw tuinverlichtingseenheid op zonne-energie uit elkaar gaat halen, moet u altijd de instructies raadplegen in de handleiding die bij de eenheid is geleverd. Zonnelampen hebben meestal een vergelijkbare constructie, maar verschillende merken en modellen hebben verschillende instructies om ze uit elkaar te halen. Let in de handleiding ook op het type oplaadbare batterij dat bij de lamp op zonne-energie wordt geleverd. Dit maakt het gemakkelijker wanneer u een vervangende batterij nodig heeft. Vervang de batterij van de lamp op zonne-energie nooit door een normale alkalinebatterij. Alkalinebatterijen hebben de neiging de binnenkant van de zonne-energiecellen te beschadigen, waardoor ze totaal onbruikbaar worden. Gebruik altijd oplaadbare batterijen bij het vervangen van de batterij in tuinverlichting op zonne-energie.

Welke stappen moet ik volgen om de batterij van mijn tuinverlichting op zonne-energie te vervangen?

Zoek eerst een gebied waar je alle stukken kunt plaatsen, zodat je ze niet kwijtraakt. Zo kun je hem weer goed in elkaar zetten. U moet een paar verschillende maten kruiskopschroevendraaiers bij de hand houden, aangezien de meeste eenheden een paar nodig hebben om de eenheid uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten. Gebruik een klein bakje om alle kleine schroeven vast te houden die normaal gesproken in de bekijk de beste solar tuinverlichting op zonne-energie zitten, om te voorkomen dat u ze kwijtraakt. Leg de onderdelen op volgorde wanneer u het apparaat uit elkaar haalt. Door dit te doen, wordt het gemakkelijker voor u wanneer u het apparaat weer in elkaar moet zetten. Het enige dat u hoeft te doen, is de volgorde van het uit elkaar halen omkeren.

Uiteindelijk bereik je de batterij. Als je dat doet, haal het dan uit het zonlicht. Nu zul je het op de een of andere manier moeten opladen. Probeer een huishoudelijke oplader te gebruiken die is ontworpen voor het type batterij dat het apparaat gebruikt. In sommige gevallen laadt een batterij niet volledig op. Dit kan gebeuren als uw tuinverlichting op zonne-energie in een gebied met weinig zon staat. Zo wordt de levensduur van de batterij verkort. Vervang de batterij zodra deze niet meer kan worden opgeladen. Als uw batterij kan worden opgeladen, plaatst u deze terug in de zonne-energiecel en zet u uw tuinlamp op zonne-energie weer in elkaar.

admin

leave a comment

Create AccountLog In Your Account