Ideeën voor tuinverlichting waar u dol op zult zijn

Ideeën voor tuinverlichting waar u dol op zult zijn

Ideeën voor tuinverlichting waar u dol op zult zijn

Tuinverlichting kan uw buitenruimtes verfraaien en u in staat stellen ze te gebruiken als een verlengstuk van uw huis. Met dit in gedachten heb ik mijn buitenruimte ingericht. Ik heb de stijl modern gehouden. Omdat het project mogelijk een dure onderneming was, heb ik verschillende oplossingen gebruikt om binnen het budget te blijven. Ontdek hieronder welke betaalbare ideeën voor tuinverlichting ik in mijn tuin heb gebruikt om te voorkomen dat ik de bank kapot maak.

Ten eerste, aangezien ik mijn buiteneetkamer en woonkamer beschut had tegen de elementen, installeerde ik een bedrade kroonluchter. Ik vond het te koop bij een warenhuis met korting en dacht dat het veel stijl en zacht licht aan de ruimte zou toevoegen. Naast de kroonluchter heb ik buisverlichting bevestigd rond de omtrek van het gebied; het gaf precies de juiste hoeveelheid licht om een ontspannen sfeer te creëren.

Er zijn veel Goede solar lamp ideeën voor tuinverlichting die rond uw eigendom kunnen worden gebruikt en uiterst economisch kunnen worden geïnstalleerd. Lampen op zonne-energie zijn er in veel verschillende materialen; van roestvrij staal tot duurzame kunststoffen. U kunt alle soorten verlichting op zonne-energie vinden; lantaarns, twinkellichtjes, stapstenen en gloeilampen, om er maar een paar te noemen. Aangezien ze volledig op zonne-energie werken, is er geen elektricien nodig! In mijn tuin heb ik zonne-tuinverlichting rond het dek aan verschillende palen bevestigd. Sommige waren eenvoudige bollichten, terwijl andere lantaarns waren. Ze aan een armatuur bevestigen is eenvoudig te doen met plastic banden, draad of zelfs een vislijn. Ik versierde mijn struiken met sterrenlichten, die ook op zonne-energie werkten. Ze voegden instant glamour en romantiek toe aan het gebied. Ik heb ook een elegant pad gemaakt dat van het dek naar de poort leidde met behulp van stapsteenverlichting met zonne-accenten. Ze zien er fantastisch uit, vooral ‘s nachts, en dienen ook als veiligheidsvoorziening. Bij mijn ingangen met poorten heb ik aan weerszijden hangende lantaarns geïnstalleerd; ze maakten een echte visuele impact.

Een van de duurdere aankopen die ik deed was een spotje. Ik heb het onder mijn wilg geïnstalleerd om zijn schoonheid te accentueren. Het verlicht een groot deel van de tuin, zodat mijn gezin ‘s avonds laat kan genieten van volleybal en jeu de boules. Ik heb voor dit licht draad onder de grond gelegd, maar je zou gemakkelijk een spot op zonne-energie kunnen vinden om tijd en geld te besparen.

admin

leave a comment

Create Account



Log In Your Account